Онлайн поръчка на превод и легализация

Онлайн поръчки

Следвайки желанията на нашите клиенти, разработихме единствената изцяло Онлайн система за поръчка на превод в България. 
С нея, можете да подадете и изчислите вашата поръчка за превод и легализация по всяко време, от всяка точка на света и от всеки вид устройство – компютър, таблет или телефон.

Не е нужно да посещавате някой от нашите офиси — можете да заявите вашата поръчка чрез раздел "Онлайн поръчки", да видите предварително цената на поръчката и да платите с дебитна, кредитна карта, с ePay, EasyPay или Paysera.


payment ways
Онлайн поръчка
Цени агенция за преводи Арте.Док

Нашите цени

Предлагаме ясни и прозрачни цени, видими във всеки от нашите офиси, както и на нашия сайт. 

С нашия Калкулатор може да изчислите цената на ваша поръчка, въвеждайки езиковата комбинация, срокът и обемът на нужния ви превод. По този начин имате пълен контрол и може да планирате поръчката спрямо бюджета ви.

Предлагаме и комбинирани пакети за превод и легализация, съобразени с различните изисквания на клиента и подходящи за всеки бюджет.
Виж нашите цени
Услуги превод и легализация агенция Арте.Док

Нашите услуги

Предоставяме ви набор от преводачески услуги:
  • Писмен превод
  • Легализация на документи
  • Устен превод
  • Редакция и proofreading
  • Предпечатна подготовка
  • Превод и локализация на уеб сайт
  • Превод на периодично уеб съдържание
  • Транскрипция и превод на субтитри
За безплатна консултация всеки ден от 14:00 до 18:00 часа на тел.: 0893 45 76 98 и имейл:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Виж нашите услуги

3915203

преведени страници

Агенция за преводи и легализация arte.doc работи с български и чуждестранни клиенти от 2000 година.

С нашия 22-годишен опит и с опитните ни експерти, преводачи и редактори, ние помагаме на нашите клиенти да изпълнят техните работни и лични задачи, като предоставяме качествени преводачески услуги на повече от 36 езика.

Уникалната ни
 АРТЕ 5Е система „Гарантиран качествен превод“ е в основата на нашата работа и спомага да ви гарантираме качествени преводи, при спазени срок и конфиденциалност. 

Нашата мисия е да предложим най-доброто решение за всеки клиент, свързан с неговия казус за превод и легализация.

Благодарение на нашия 22-годишен опит, ние от агенция за превод и легализация Арте.Док, помагаме на фирми и частни лица да получат качествени преводи при спазен срок и конфиденциалност на информацията.

Какво друго ни отличава?

Отличава ни нашата собствено разработена АРТЕ 5Е система "Гарантиран качествен превод“, изградена от 5 основни елемента, които се прилагат едновременно и допринасят за получаване на гарантиран резултат.
Имаме приети работни процеси по ISO, които гарантират сигурност на информацията, спазване на сроковете и избор на най-подходящия преводач. Предоставяме актуална безплатна информация за всеки ваш казус, свързан с превод и легализация на документи в нашите офиси, на тел.: 0893 457 698 или на имейл:
office@artedoc.com.


Ето някои от основните услуги, които предоставяме:
  • Писмен превод - работим с над 750 квалифицирани преводачи и експерт-редактори. Извършваме преводи от и на всички официални езици на ЕС (английски, немски, френски, испански, италианскигръцки, нидерландски, полски и т.н.), балкански езици (румънски, сръбски, хърватски, македонски, албански и турски), руски, украински, норвежки, китайски, японски, корейски, арабски, хинди и др.
  • Легализация на документи - съдействаме с безплатна актуална информация, свързана с всички законови разпоредби относно легализация на вашите документи. Така ще спестите време и усилия в обикалянето на различните институции. Предоставяме и комбинирана услуга за превод и легализация на документи.
  • Устен превод – консекутивен, симултанен, с придружаване, пред нотариус, шушотаж, онлайн устен превод. За всяко едно събитие ние подбираме най-подходящия експертен устен преводач. Ето защо ние гарантираме, че устните ни преводи са професионални и качествени.
  • Редакция и proofreading - нашите опитни редактори са специалисти не само в конкретна езикова комбинация, но и в различни отрасли – например технически, медицински, правен, финансов и т.н.
  • Превод и локализация на уеб сайт и софтуер - ние можем да ви съдействаме за превод на вашия уеб сайт, онлайн магазин, софтуер - директно през CMS, или чрез data-interchange, XLIFF, HTML, Word, Excel или .txt файлове. Предлагаме и услуга за локализация, с цел съдържанието да бъде адаптирано към културата на целевия пазар.
Повече

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация