Преводи Сигма Варна
 
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ С НАС
(+359)884-631-800

Бюро за преводи и легализация във Варна с безкомпромисно качество

Агенция за преводи “Сигма Транслейшънс”, от създаването си през 1999 г. досега, предлага преводачески услуги и услуги по легализация на документи в страната и чужбина.

Ние ви гарантираме:

В дългогодишната си дейност сме се утвърдили като водеща агенция за преводи и легализация във Варна. Ние можем да осигурим както устни, така и писмени преводи, в зависимост от вашите нужди. В нашия сайт можете да намерите подробен списък с всички езици, на които и от които осъществяваме преводи. Независимо дали става дума за частни или корпоративни клиенти вие можете да разчитате на нашия опит, знания и коректност. Имаме установени дългосрочни партньорства с корпоративни клиенти, които се доверяват на нас за превод на техническа и специализирана информация, ръководства, рекламни материали и други.

Като една от първите преводачески агенции във Варна, които предлагат професионални услуги за превод и легализация, нашата цел е да бъдем максимално полезни на клиентите ни. Ето защо непрекъснато обогатяваме нашето портфолио от услуги. Вярваме, че именно този факт е в основата на успешната ни работа с клиенти и в страната, и в чужбина.

Извършваме легализация на документи, удостоверяващи гражданското ви състояние, образователен статус или необходими за представяне в съда.

ЧАСТНИ ДОКУМЕНТИ

Често гражданите се нуждаят от превод на:
·  Общински документи (свидетелства, актове, удостоверения);
·  Документи за образователен статус (дипломи, академични справки, удостоверения, уверения);

Специализирани преводи

За Вашата компания предлагаме превод на специализирана документация в областта на технологиите, техническите решения , в областта на медицината, фармацията и медицинската техника и други.

Корпоративни клиенти

Тъй като работата изисква отлично познаване както на лингвистичните особености на езика, така и на специфичната за областта терминология, ние работим с преводачи – специалисти в конкретната област.

Легализация

Извършваме легализация на:
·   Документи по гражданско състояние ;
·   Документи за образователен статус;
·   Съдебни документи ;

Блог

Ще научавате всички новини свързани с дейността на Сигма транслейшънс и сферата на преводите и легализацията.

Езици

Предлагаме високи стандарти за качество на извършваните преводи
 -  Цена на стандартен превод
 -  Цена на бърз превод


Преводи във Варна от лидерите в бранша

Като водещо бюро за преводи “Сигма Транслейшънс” предлага преводи от и на общо 31 езици. Те включват както по-често използваните и наложени в международната комуникация езици, така и по-рядко употребяваните езици в практиката. Независимо дали става дума за устни или писмени преводи на специализирана тематика или документация, включително медицински документи, ние сме насреща, за да ви помогнем. На нашата интернет страница са описани всичките езици, от които и на които превеждаме и съответната тарифа. Освен най-често търсените езици за превод, като английски, немски, руски, френски и испански, можем да ви предложим и по-рядко срещани предложения за преводи от и на албански, китайски, грузински, литовски, японски, арменски и др.

Въпреки че предлагаме преводи във Варна, можете да се свържете с нас от всяка точка на света и да изпратите по имейл желания от вас текст или документ за превод. След изпълнението на поръчката ще изпратим документа по желан от вас начин. Можете да ни се доверите и за бърз превод, когато времето ви притиска. И при изключително кратки срокове ние ви гарантираме същото безкомпромисно качество и стриктно спазване на сроковете.

Доверете се на опита и професионализма на “Сигма Транслейшънс” - водещото бюро за преводи не само във Варна, но и в страната.

Бюро преводи - “Сигма транслейшънс”

Бюро преводи във Варна “Сигма Транслейшънс” има повече от 20-годишна традиция и опит в извършването на преводи от български език на 31 чужди езици. Още от основаването си работим само със заклети преводачи към Консулски отдел на МВнР. Ето защо предлагаме на нашите клиенти специализирани преводи на документи в специфични сфери на живота, като наука, техника, медицина, съдебна практика и др.

Можете да разчитате и на нашите легализирани преводи, когато ви е необходим превод на документ от български език на някой от десетките чужди езици, с които работим. Опитът ни от над две десетилетия в легализацията включва различни документи за гражданско състояние, включително удостоверения, актове и други легализирани преводи; документи, свързани с образователния статус, включително дипломи, академични справки, удостоверения и др.; документи, свързани със съдебната практика - съдебни решения, пълномощни, нотариални актове и други свидетелства.

Таксата в този случай се формира на базата на цената на превода от преводаческата агенция и съответната държавна такса за заверка, апостил и куриерска услуга. Съветваме нашите клиенти да се обърнат за безплатна консултация към нашия екип относно набавянето на необходимите документи за легализация, независимо дали става дума за български или чуждестранни институции. Повече за цените на Бюро преводи във Варна ще намерите на нашия сайт.

Легализация на документи, издадени от друга държава

Фирма “Сигма Транслейшънс” е преводаческа агенция във Варна. Въпреки това ние работим с клиенти от цяла България и от чужбина. Имаме дългогодишен опит в превод и легализация на документи, издадени от друга държава.

Кога са ви необходими легализирани преводи на документи:
  • При издадени от друга държава документи на български или чужди граждани, които трябва да бъдат представени пред българските институции;
  • Когато документите са издадени от страна по Хагската конвенция, съответното Министерство на външните работи на тази държава следва да постави Апостил на тях;
  • При действащ Договор за правна помощ между Република България и чужди държави легализираните преводи на документи, издадени от двете страни, се оформят съгласно този Договор;

Отделен случай са документите, които не попадат в нито една от изброените възможности – т.е. няма действащ Договор за правна помощ с нашата страна, а също така чуждата държава не е страна по Хагската конвенция.

Все по-често в последните години се налага и превод на медицински документи. Нашата компания може да предложи подготвени и опитни преводачи в тази специализирана област, гарантирайки точност и качество.

Ако имате въпроси или се нуждаете от консултация, можете да се обърнете към “Сигма Транслейшънс” - превод и легализация на документи във Варна. Работим със страната и чужбина.




КОНТАКТИ

За въпроси и запитвания не се колебайте да се свържете с нас на посочените координати:


Сигма Транслейшънс
гр. Варна,
ул. “Фредерик Шопен” 12,
партер дясно (карта)
Обадете ни се:
Тел.: (+359) 52 626 605
GSM: (+359) 884 631 800
Viber: (+359) 876 013 529
WhatsApp: (+359) 876 013 529
Изпратете ни съобщение:
prevodi_sigma@abv.bg




© 2024 Всички права запазени. Политика за защита на личните данни. Web design & SEO: Varnaweb
<< Към мобилна версия >>